A magyar Tupac honlap
A magyar Tupac honlap
Tupac Shakur
 
Üzenőfal
Csak regiszrált felhasználóknak.
Aki nem rendeltetés szerint használja azt töröljük.
Pac 4ever!
 
Óra
 
Számláló
Indulás: 2004-05-04
 
Barátai
Barátai : The Outlawz

The Outlawz

Alicia  2004.05.26. 17:06

Tupac bandájának tagjai

THE OUTLAWZ

Az Outlawz először 1995-ben tűnt fel a zenei téren.Ekkor még Dramacydal néven futottak,és közreműködtek az Outlaw c. dalban 2Pac Me Against The World nevezetű albumán.Ettől kezdődően Tupac "pártfogoltjaivá" váltak és sok lemezén szerepet kaptak.

Mint Tupac támogatottjai és közreműködői,a csapat a Death Row-hoz szerződött 1997-ben,ekkor felvettek egy cím nélküli albumot,ami a mai napig sem került kiadásra.Miután Suge Knight-ot bebörtönözék,a banda elhatározta,hogy nevet változtat.Tehát mit csináltak?Az OUTLAWZ megkísérelt egy törvényes eljárást ideiglenes intézkedésként,ami minden kötelezettség alól felmentette őket a Death Row-tól.Ezáltal az Outlawz megjelentetett egy dupla albumot Ride With Us vagy Collide With Us címmel a független Outlaw Recordz-nál 2000 novemberében.

A csapat visszatért a tárgyalásra 2001.január 8.-án,ahol elfogadtak egy másik ítéletet,miszerint minden Death Row-hoz való kötelezettség alól fel lettek mentve.
Amikor megkérdeztük,hogyan érzik magukat az ítélet miatt,csak ennyit válaszoltak:"Let's Go! We're ready to move on."

Hussein Fatal (Saddam Hussien) - Tupac unokatestvére,aki nagyon közel állt Pac-hoz. Megjelent egy szólóalbuma"In The Line Of Fire"címmel.

Kadafi (Muammar Qaddafi) - Kadafi egyike volt Tupac legjobb barátainak.Nem sokkal Tupac halála után gyilkolták meg.Az ő és a Pac édesanyja is aktív résztvevője volt a Black Panther's Mozgalomnak.

Kastro (Fidel Castro) - Ő és Napoleon közel álltak egymáshoz.Mindeketten nagyszerű szövegeket írtak.

Ruholla Khomeini - Másik neve Mopreme, a Thug Life tagja volt.Tupac féltestvére. 

Napoleon (Napolean Bonaparte) - Kastro-hoz állt közel.Volt néhány nagyszerű szövege,akrácsak ez itt:"Hey, yo Makaveli, give me the bullets that was left up in your belly, so I can blast back on them niggaz till they cold and sweaty."

E.D.I. Mean (Idi Amin) - Ő volt az első külsős tagja az Outlawz-nak.Több népszerű Pac dalban közreműködött,mint pl. a Hit 'Em Up-ban.

Syke - Mussolini (Benito Mussolini) - Eredetileg a Thug Life tagja,szólóalbumának címe "Be yo self".

Makaveli tha Don (Niccolo Machiavelli) - Le merném fogadni,hogy tudod kiről van szó :).

 
Menü
 
Interakítv
 
Letöltések
 
A hónap képe
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, eszmefuttatások. Underground írások,Sniffanytól.    *****    BLACKPINK NEWS • Gyere és ismerd meg a világ egyik legismertebb és legnépszerûbb dél-koreai bandját, a BLACKPINK-et!    *****    LEPD MEG MAGAD VAGY SZERETTEDET EGY KÜLÖNLEGES MANDALÁVAL, VAGY ÁSVÁNYÉKSZERREL! RENDELÉS ÜZENETBEN VAGY AZ OLDALON!    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    IGAZÁN DÖGÖS ÉS EGYEDI SZERETNÉL LENNI? 10-20% CSAK MA MINDEN ÁSVÁNYKARKÖTÕRE, GYÖNGYKARKÖTÕRE, MEDÁLRA! NÉZD MEG FB-OT!    *****    "Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease ⊱ Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!